<< Takaisin

Vehon kriisiviestinnän valmiuksien parantaminen

Veho on viime vuosina vahvistanut voimakkaasti kriisiviestinnän valmiuksiaan. Yhteistyökumppaniksi valikoitui huolellisen prosessin jälkeen Tekir.

Tekir on sparrannut Vehon ylintä johtoa ja asiantuntijoita toimimaan vaativissa viestinnän tilanteissa. Tekir esimerkiksi järjesti veholaisille kriisiviestinnän simulaation, jossa mainemyrskyä harjoiteltiin laboratorio-olosuhteissa.

Veho näkee viestinnällisten valmiuksien parantamisen ja ennakoinnin jatkuvana työnä. Siksi yhteistyö Tekirin kanssa onkin tiivis kumppanuus, jossa jatkuvasti haetaan parhaita ratkaisuja maineen suojelemiseen ja vahvistamiseen.

”Valitsimme Tekirin, koska heillä oli vaikuttava ja pitkä kokemus viestinnän kaikkein vaikeimmista paikoista. Yhteistyö Tekirin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja vaivatonta. Yhteisissä sparrauksissamme he ovat laittaneet meidät positiivisella tavalla lujille. Vaikutuimme myös Tekirin liiketoimintaymmärryksestä, ilman sitä ei ulkopuolinen viestintäkumppani pysty meitä kriisiviestinnässä auttamaan.”

Karin Bäcklund
Yritys- ja brändiviestinnän päällikkö