<< Takaisin

Viestinnän koulutukset ja kriisiharjoituksia Aalto University Executive Educationin valmennusohjelmissa

Tekir on toiminut Aalto University Executive Educationin kumppanina ja järjestänyt yhteensä kolme viestinnän koulutusta Aalto PRO-valmennusohjelmien yhteydessä. Ensimmäinen jakso järjestettiin keväällä 2017 osana Digitaalinen turvallisuus -koulutusohjelmaa ja seuraavat kaksi keväällä 2019 osana Turvallisuusjohdon koulutusohjelma – ja Digitaalinen turvallisuus -koulutusohjelmia. 

Koulutusjaksot ovat sisältäneet Harri Saukkomaan luennon, vieraspuheenvuoroja sekä vähintään yhden käytännön harjoituksen 

Tekir on vastannut koulutusjakson ohjelman suunnittelusta, puheenvuorojen järjestämisestä sekä harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Jokaisella jaksolla on järjestetty harjoituksena tositilannetta mukaileva kriisisimulaatio, jossa osallistujat ovat päässeet harjoittelemaan tiukan paikan kriisiviestintää Tekirin konsulttien ohjauksessa. Koulutusjakson tavoitteena on ollut rakentaa ja kasvattaa asiantuntijoiden viestinnän osaamista erityisesti mediaviestinnän ja kriisiviestinnän näkökulmasta.

”Viestinnällisiä perusvalmiuksia on liian myöhäistä rakentaa keskellä kriisiä. Valmentautuminen ja varautuminen etukäteen on ensisijaista. Koulutusten ja harjoitusten avulla tuemme asiantuntijoita toimimaan vaativissa viestinnällisissä tilanteissa. Aalto EE:n koulutuksissa keskityimme erityisesti maineenhallintaan muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä.” 

Reetta Lahtinen
Viestintäkonsultti
Tekir