<< Takaisin

Vaikuttaminen

Poliittisessa päätöksenteossa ja keskustelussa käsitellään jatkuvasti asioita, joilla on vaikutusta myös teidän organisaatioonne ja liiketoimintaanne. Ainoastaan keskusteluun osallistumalla voi vaikuttaa lopputuloksiin. Vaikuttaminen on riskienhallintaa ja ohjien ottamista omiin käsiin sen sijaan, että odotettaisiin passiivisina, koska tuuli kääntyy.

Vaikuttaminen on päämäärätietoista työskentelyä

Vaikuttaminen, vaikuttajaviestintä ja lobbaus tarkoittavat kaikki samaa – päämäärätietoista työskentelyä ja viestintää halutun päätöksen, tilanteen tai olosuhteen saavuttamiseksi. Vaikuttaminen on omaan toimintaympäristöön vaikuttavan lainsäädännön ja sääntelyn ymmärtämistä, liiketoiminnan edellytysten varmistamista ja parantamista sekä oman organisaation haasteiden ja mahdollisuuksien viestimistä oikeille tahoille. Media on yksi vaikuttamisen väylistä – omaa viestiä voidaan vahvistaa oman ja ansaitun median keinoin.

Tekir tarjoaa korkean tason vaikuttamispalveluita ja vankkaa vaikuttamisen asiantuntemusta. Vaikuttamisen konsulteillamme on vuosien kokemus politiikasta ja sen rakenteista: hallituksesta, eduskunnasta, EU:sta, kunnallispolitiikasta sekä puoluetoiminnasta. Tunnemme ja tunnistamme keskeiset päättäjät ja ymmärrämme, millaisessa kehyksessä he tekevät päätöksiä. Saat meiltä apua muun muassa vaikuttajasuhteiden kartoittamiseen ja rakentamiseen, aktiiviseen ja suunnitelmalliseen vaikuttamiseen ja toimintaympäristön riskianalyyseihin. Olemme vaikuttamisen neuvonantaja, sparraaja ja valmentaja.