<< Takaisin

SuomiAreena

Joka heinäkuu Porissa järjestettävä SuomiAreena on vuoden avaintapahtumia yhteiskunnallisen vaikuttamisen mutta myös julkisena korkean tason suhteiden luomisen foorumina. SuomiAreena tuo maan huiput liike-elämästä, politiikasta ja mediasta yhteiseen tapahtumaan, jossa on mahdollisuuksia rakentaa uusia, vaikuttavia yhteyksiä.

SuomiAreenan pintatason, julkisen ohjelman, ohella todelliset onnistumiset SuomiAreenalla syntyvät yksityisissä tapaamisissa ja eksklusiivisissa tilaisuuksissa.

Tekir on ollut asiakkaidensa apuna SuomiAreenalla jo vuodesta 2011. Suhtaudumme intohimoisesti siihen, että saamme asiakkaamme erottumaan myönteisesti tapahtumien, organisaatioiden ja persoonien massassa.

Meille on tärkeää auttaa asiakastamme kasvattamaan kontaktiverkostoaan tavalla, joka tukee heidän viestinnällisten tavoitteidensa saavuttamista. Tekir auttaa navigoimaan tilaisuuksien massassa ja avaamaan ovia, joiden olemassaolosta ei edes tiedetä.

Tekir kumppanina SuomiAreenan järjestelyissä

Tekir auttaa SuomiAreenalla esimerkiksi seuraavin palveluin:

  • Keskustelutilaisuuksien järjestelyt ideoinnista ja käsikirjoittamisesta kiinnostavien keskustelijoiden kontaktointiin (Tekirin laaja verkosto on käytettävissäsi) ja kaikkiin käytännön järjestelyihin
  • Julkisten ja kutsuvieraille suunnattujen tilaisuuksien sekä kampanjoiden konseptointi ja toteutus
  • Tilaisuuksien sparraus ja kristallisointi, erityisesti deadlinen lähestyessä
  • Yksityisten tapaamisten järjestäminen relevanttien ja vaikeasti saavutettavien sidosryhmien kanssa
  • Yksilökohtaisen aikataulun räätälöinti: suositukset tilaisuuksista ja tapaamisista SuomiAreenalla sekä niiden järjestelyt
  • Medianäkyvyyden maksimointi, erottuminen massasta.

Huomioi, että haku seuraavan kesän SuomiAreenalle päättyy edeltävän elokuun lopussa: salli meidän auttaa kiinnostavimmille sloteille yltävien keskustelujen konseptoinnissa.

Tuomme Mielenrauhaa – SuomiAreenankin humussa.