<< Takaisin

Strategia

Strategia on yrityksen liiketoiminnan kompassi, mutta usein se jää organisaation sisällä ymmärtämättä. Viestintä on kompassin neula, joka osoittaa strategian suunnan ja merkityksen.

Hyvin toteutettu viestintästrategia luo uutta liiketoimintaa

Yrityksen strategia antaa liiketoiminnalle tavoitteet. Viestintästrategiassa määritellään keinot, joilla näitä tavoitteita viedään eteenpäin. Hyvin toteutettu viestintästrategia luo uutta liiketoimintaa.

Digitalisoituvassa maailmassa strategia ei ole entisensä. Muutokset ovat nopeampia kuin yrityksen strategiaprosessi. Tavoitteita on tarkistettava kesken matkan, ja strategiaa on muutettava vauhdissa. Tässä muutoksessa nopea, ketterä ja ymmärrettävä viestintä on entistä tärkeämpää.

Strategiatyö käynnistyy liiketoiminnan ymmärryksestä

Strategiaviestintä avaa liiketoiminnan tavoitteet teoiksi ja kertoo tekojen toteutumisesta. Näin henkilöstö sitoutuu yrityksen tavoitteisiin ja ymmärtää roolinsa niiden toteuttamisessa. Ulkoiset sidosryhmät saavat strategiaviestinnän kautta tärkeää tietoa yrityksen liiketoiminnan kehittymisestä.

Lähtökohtamme strategiatyölle on asiakkaamme liiketoiminnan syvällinen ymmärrys. Luomme tehokkaan viestintästrategian ja autamme sen toteuttamisessa sisäisesti ja ulkoisesti. Lisäksi auditoimme asiakkaamme sisäistä viestintää ja laadimme tehokkaat kehittämistoimenpiteet.