<< Takaisin

HAUSSA KUVAUS- JA LEIKKAUSTAITOINEN VIDEOTUOTTAJA

Etsimme osaajaa, jonka intohimona on liikkuvan kuvan tekeminen. Tiimiimme sopii joustava ja ennakkoluuloton liikkuvan kuvan moniosaaja.

Nykyisen videotuottajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme liikkuvan kuvan osaajaa, joka taitaa projektinhallinnan lisäksi myös kuvaamisen ja leikkaamisen. Pystyt tuottamaan itsenäisesti ammattimaista jälkeä niin asiakasprojekteihin kuin sisäisiin tarpeisiimme. Toisaalta tunnistat myös mittavampien projektien vaatimukset ja osaat etsiä niihin sopivimmat tekijät. 
 
Tunnistat asiakkaan tarpeet liikkuvan kuvan osalta ja osat tarjota niihin sopivinta ratkaisua. Taito kehittää audiovisuaalisia viestintäpalveluita ja ymmärrys videoviestinnän kentästä ovat perustaitojesi ohella etuja.
 
Tiimiimme sopii joustava ja ennakkoluuloton tekijä. Toimit luontevasti niin asiakastyössä kuin työyhteisössä. Otat tilanteen tarvittaessa haltuun nopeassakin aikataulussa. Aikaisempi työkokemuksesi vastaavista tehtävistä on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista tekijää
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. +358 40 558 2385, riikka@tekir.fi.

Lähetä lyhyt hakemuksesi viimeistään 15.10. osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi myös palkkatoive ja liitä mukaan CV:si ja mahdollinen portfoliosi.