<< Takaisin

Haussa graafinen mielenrauha

Tehtävä on jo täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

Viestintätoimisto Tekir etsii äitiysvapaan sijaista graafiselle suunnittelijallemme vähintään ajalle 15.2.–31.12.2017.

Työ on monipuolista ja se sisältää sekä projekteja asiakasyrityksillemme että Tekirin visuaalisesta ilmeestä vastaamista. Pystyt viemään läpi laajan nettisivujen suunnitteluprojektin tai brändiuudistuksen, mutta jaksat myös viilailla PowerPointeja ja luoda someen soveltuvia visuaalisia sisältöjä.

Printtihommat ovat sinulle tuttu juttu ja tuotat painokelpoista materiaalia vaikka unissasikin, mutta olet myös ymmärtänyt digitaalisen maailman merkityksen. Osaat suunnitella digitaalisia materiaaleja ja verkkosivuja. Pystyt myös toimimaan yhteistyössä ja hyvässä ymmärryksessä alihankkijoiden (esim. koodareiden) kanssa ja auttamaan tarjouspyyntöjen tekemisessä ja hankintojen suunnittelussa.

Osaat perustella ratkaisusi ja uskallat ehdottaa omia ideoitasi. Pystyt ottamaan sekä Tekirin että asiakasprojektiemme visuaalisen vastuun ja katsomaan, että muut pysyvät brändin mukaisessa ruodussa. Tartut toimeen, työskentelet itsenäisesti ja osaat hallita ajankäyttösi.

Saat olla tekijä, mutta voit olla lisäksi kehittäjä. Visuaalisuus antaa viestinnän kentällä uusia mahdollisuuksia, joita perusviestijät eivät välttämättä hoksaa. Voit osallistua myynnin kehittämiseen, viestintään liittyvien tuotteiden suunnitteluun sekä viestijöiden visuaalisen ymmärryksen lisäämiseen.

Teet meihin vaikutuksen, jos sinulta löytyy osaamista liikkuvan kuvan tuotannosta. Olemme täysin puulla päähän lyötyjä, jos lisäksi osaat front endiä.

Toivomme, että olet joustava, sillä mekin olemme. Työajat ja työskentelypaikat ovat pitkälti sinun päätettävissäsi – usein meitä tekiriläisiä kohtaa kuitenkin toimistolla, sillä viihdymme toistemme seurassa. Tarjoammekin mahtavan työyhteisön ja melkoisen näköalapaikan vaativan viestinnän maailmaan.

Kiinnostuitko? Hyvä, lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja portfoliosi 27.12. mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi niin me olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mira Kurko, graafinen suunnittelija, puh. 050 349 8617
Katriina Karkulehto, johtaja, puh.050 582 8999

Tärkein palvelumme on ajattelu. Tekir on vaativan viestinnän konsulttiyritys, joka uskoo vaikuttavan viestinnän syntyvän sekä ennakoimalla että hetkeen heittäytymällä. Vaikuttava viestintä tukee yrityksen liiketoimintaa ja onnistuu puhuttelemaan. Meidän tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme viestinnällisiä pulmia ja tuoda mielenrauhaa niin kriisin hetkeen kuin arkeenkin.