<< Takaisin

Etsimme viestintäkonsulttia!

Tekir etsii vakituiseen työsuhteeseen idearikasta, ennakkoluulotonta ja aikaansaavaa viestintäkonsulttia toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia projekteja.

Oletko etsimämme viestintäkonsultti?

Viestintäkonsulttina osaat suunnitella ja johtaa projekteja sekä osallistua asiantuntijana sisältöjen tuottamiseen. Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ja/tai markkinoinnin ammattilainen.

Ymmärrät nykyaikaisen viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja sinulla on näkemystä alan kehityksestä. Ymmärrät myös hyvin viestinnän ja liiketoiminnan yhteyden. Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta esimerkiksi organisaatioviestinnästä, viestintätoimistosta tai mainostoimistosta. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi, puh. 044 292 1803 (13.6.–18.6.) tai johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385 (19.6.–26.6.)

Lähetä tiivis hakemuksesi 26.6.2017 mennessäosoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si sekä linkki LinkedIn-profiiliisi.