<< Takaisin

Etsimme viestintäkonsulttia ja projektipäällikköä

Tekir on arvostettu maineenhallinnan ja vaativan viestinnän toimisto, joka konsultoi asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Etsimme jatkuvasti kasvavaan tiimiimme

  • Viestintäkonsulttia
  • Projektipäällikköä

Osaamisemme kysyntä kasvaa, joten etsimme nyt tiimiimme

VIESTINTÄKONSULTTIA

kehittämään asiakkaidemme sijoittaja-, talous- ja yritysvastuuviestintää.

Tiimiimme kaipaa idearikasta, ennakkoluulotonta ja aikaansaavaa sijoittajaviestinnän ammattilaista. Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden työkokemusta esimerkiksi pörssiyhtiön viestinnästä tai viestintätoimistosta. Tunnet pörssiyhtiön arjen ja sijoittajaviestinnän kohderyhmien tarpeet ja vaatimukset. Osaat kehittää ja toteuttaa jatkuvaa sijoittajaviestintää sekä kvartaali- ja vuosiraportointia. Kokemus yritysjärjestelyiden viestinnästä luetaan eduksi.

Sinulla on työhön soveltuva tutkinto ja kiinnostus osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Pystyt tuottamaan sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja, mutta osallistut myös asiantuntijana projektien toteuttamiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin jäsenenä. Pääset osallistumaan monipuolisiin sijoittajaviestinnän ja Tekirin muiden osaamisalueiden asiakastöihin. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Vaativien ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää.


Etsimme jatkuvasti kasvavaan tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme tiimimme vahvistukseksi projektipäällikköä ensisijaisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme vuosiraportoinnin projekteja. Tehtävässä vastaat sovituista projektikokonaisuuksista: valvot suunnitelmien ja aikataulujen toteutumista, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Osaan projekteista kuuluu myös sisällöntuotantoa.

Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai viestinnän alalta. Kokemus vuosikertomus- tai muiden viestintäprojektien hoidosta ja kiinnostus pääomamarkkinoiden toimintaa tai yritysvastuun kehittämistä kohtaan luetaan eduksesi.

Olet hakemamme henkilö, jos yritysten liiketoiminnan ymmärtäminen on sinusta kiinnostavaa ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi. Olet joukkuepelaaja ja pystyt joustamaan tilanteiden mukaan. Pidät langat käsissäsi ja olet tarkka ja täsmällinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä erilaisten yritysten viestinnän parissa. Toivomme, että pystyt aloittamaan syys-lokakuun aikana. Myös määräaikainen työsuhde on mahdollinen.


Lisätietoja tehtävistä ja Tekiristä antaa:

Johtaja Riikka Kouhi
puh. 040 558 2385
ma 15.7. klo 10-12 ja to 18.7. klo 13-15
riikka@tekir.fi

Johtaja Johanna Henttonen
puh. 040 530 0778
ti 23.7. klo 9-11 ja to 25.7. klo 15-17
johanna@tekir.fi.

Lähetä tiivis hakemuksesi osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. Hakuaika kestää 18.8. asti, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.