<< Takaisin

Etsimme liikkuvan kuvan osaajaa

Etsimme osaajaa, jonka intohimona on liikuvan kuvan tekeminen. Tiimiimme sopii luova, joustava ja ennakkoluuloton tekijä, joka ottaa tilanteen haltuun.

Toivomme sinun olevan esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija audiovisuaalisen viestinnän alalta. Hallitset kuvaamisen, leikkaamisen ja ohjaamisen perustaidot. Sinulla on riittävä ymmärrys yleisempien editointiohjelmien perusteista ja siitä, millaisella kalustolla tuotetaan laadukasta ääntä ja kuvaa. Pystyt tuottamaan ammattimaista jälkeä niin asiakasprojekteihin kuin sisäisiin tarpeisiimme.

Visionäärisyys sekä taito kehittää audiovisuaalisia viestintäpalveluita ovat perustaitojesi ohella etuja. Aikaisempi työkokemuksesi vastaavista tehtävistä on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tiimiimme sopii luova, joustava ja ennakkoluuloton tekijä. Toimit luontevasti asiakastyössä, työyhteisössä ja otat tilanteen haltuun nopeassakin aikataulussa.

Vaihteleva ja määrältään yhdessä sovittavissa oleva tuntityö alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa ja kestää vuoden 2017 loppuun. Mahdollisesta jatkosta voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Katriina Karkulehto, puh. 050 582 8999, katriina@tekir.fi tai johtaja Patrik Gayer, patrik@tekir.fi, puh. 040 722 6644

Lähetä lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@tekir.fi. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Sisällytä hakemukseesi toiveesi tuntipalkasta sekä tieto siitä, kuinka monta tuntia viikossa voisit tehdä töitä Tekirin tiimissä. Liitä mukaan CV:si ja mahdollinen portfoliosi.